نام کامل رسمی |
اینترفرون نوترکیب انسانی-آلفا4a، مخمر (rHuIFN-alpha4a، مخمر) |
سکانس |
|
دنباله آمینو اسید |
|
مترادف |
|
شماره ورود، شماره دسترسی |
|
شناسه ژن |
|
خلاصه |
اینترفرون آلفا (IFN-alpha)، همچنین به عنوان اینترفرون لکوسیت شناخته می شود، نشان دهنده گروهی از پروتئین های مرتبط اما متمایز است که بیش از 95٪ توالی اسید آمینه مشابهی دارند. آنها عمدتاً در پاسخ ایمنی ذاتی در برابر عفونت ویروسی نقش دارند. خانواده IFN-alpha دارای 13 زیر گروه و 23 نوع مختلف است. تک تک پروتئین ها دارای جرم مولکولی بین 19-26 کیلو دالتون هستند و از پروتئین هایی با طول های 156-166 و 172 اسید آمینه تشکیل شده اند. همه زیرگروه های IFN-alpha دارای یک منطقه توالی حفظ شده مشترک بین موقعیت های اسید آمینه 115-151 هستند در حالی که انتهای آمینه پایانی متغیر است. اینترفرون آلفا 4 (IFNA4) متعلق به خانواده اینترفرون آلفا است. IFNA4 یک پروتئین ترشح شده و توسط ماکروفاژها تولید می شود. دو نوع IFNA4 (IFNA4a و IFNA4b) شناخته شده است که با تغییر در مناطق کد کننده آنها در موقعیت های نوکلئوتیدی 220 و 410 با یکدیگر تفاوت دارند. |
منبع |
مخمر |
وزن مولکولی |
|
فعالیت بیولوژیکی |
تست در حال انجام است. |
ظاهر |
استریل فیلتر شده سفید پودر لیوفیلیزه (منجمد). |
فرمول بندی |
لیوفیلیز شده از محلول فیلتر شده 0.2 um در PBS، pH 7.0. |
اندوتوکسین |
کمتر از 1 EU/ug rHuIFN-alpha4a، مخمر که با روش LAL تعیین می شود. |
بازسازی |
توصیه می کنیم که این ویال قبل از باز شدن برای مدت کوتاهی سانتریفیوژ شود تا محتویات آن به ته برسد. در آب مقطر استریل یا بافر آبی حاوی 0.1٪ BSA به غلظت 0.1-1.0 میلی گرم در میلی لیتر بازسازى کنید. محلولهای موجود باید به مقدار کمی تقسیم شده و در دمای ≤ -20 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. رقت های بیشتر باید در محلول های بافر مناسب انجام شود. |
پایداری و ذخیره سازی |
از فریزر یخ زدایی دستی استفاده کنید و از تکرار چرخه های انجماد و ذوب خودداری کنید.- 12 ماه از تاریخ دریافت، 20- تا 70- درجه سانتی گراد همانطور که عرضه می شود.- 1 ماه، 2 تا 8 درجه سانتی گراد در شرایط استریل پس از بازسازی.- 3 ماه، 20- تا 70- درجه سانتیگراد در شرایط استریل پس از بازسازی. |
منابع |
|
SDS-PAGE |
|
برگه داده های ایمنی (SDS) دانلود کنید |
برای دانلود کلیک کنید |
برگه اطلاعات فنی (TDS) دانلود |
برای دانلود کلیک کنید |